2012-09-11 08:41:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - nem találja a helyét

Napi horoszkóp szeptember 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ingatlannal kapcsolatos gondjai lehetnek. Jól teszi, ha azonnal megoldást keres, nem halogatja, különben csak naggyá nő a baj. Most még gyorsabban, és főleg olcsóbban tudja kezelni a problémát. A szerződéses ügyekkel sem tanácsos várnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Bár a hét még épphogy elkezdődött, ön máris nyakig benne van a gondban. Ha nagyon nehéznek érzi a szívét, öntse ki egy jó barátjának. A jósokra inkább ne hallgasson! Sok közöttük nem jósol, hanem „rossz-szol”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma még nehéz napja lehet, de holnaptól, ha ma ügyes, jóra fordulnak a dolgai. A megoldást ma olyan emberek társaságában találhatja meg, akikkel eddig csak könnyedebb társalgást folytatott. A gondokat gondtalanul oldhatja meg velük.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán túlságosan begubózott, pedig az élet nem a szobájában zajlik. Csak abban az esetben, ha azt beviszi oda. És nem a modernkori módon – az Internet, a Facebook álvilága inkább kiszívja az erőt az életből, mintsem táplálja azt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A társas kapcsolatok fárasztják, mintsem feldobják. Valahogy mindenki „megunódott” a környezetében. Ha újakat keresne, most az sem biztos, hogy feldobná. Ez egy ilyen időszak: a csendet, ami körülveszi, használja alkotásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön a külső szemlélők szemében maga a megtestesült nyugalom. Nem csoda, ha sokan keresik fel, hogy a véleményét kikérjék magánügyeikben. Adjon tanácsot, de ne sértődjön meg, ha végül nem fogadják meg. Akkor is szeresse, aki barát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valamilyen öröm érheti a mai napon: talán előléptetik, vagy más módon áll be változás az egzisztenciájában. Ha ez éppen elbocsátás, akkor sem kell elkeserednie. Az is egy új út, egy lehetőség, hogy jobbra váltson. Legyenek álmai!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit elbizonytalanodhat ma a jövőjét illetően. Úgy érzi, hogy minden harc, küzdelem, amit az utóbbi időben folytatott, elfecsérelt energia csupán. Ez koránt sincs így. Szellemileg is rengeteget fejlődött. Ez belépő a jövőhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Még csak épp, hogy elkezdődött a hét, ön már a következő hétvégét tervezi. Új programokat, utazást, kirándulást szervez. Barátokat hív, közben ügyeket intéz, a kettőt ügyesen ötvözi. Pezseg ön körül a levegő. Szeretik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mostanában nem találja a helyét: sem a munkájában, sem a magánéletében nem leli igazán örömét. A tervei is valahogy céltalanná váltak. Az egyetlen út, ha nyit a külvilág felé, és meghallja a hívó és figyelmeztető hangokat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma végre minden a tervei szerint alakul. Felhőtlenhangulatba kerül, és ez a záloga annak, hogy az életét újra beindulni lássa. Az energiák ma szabadon áramolnak, sokkal többet elintézhet egy nap alatt, mint az utóbbi egy hónapban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kellemetlen helyzetbe hozhatja egy barátja, mert olyat kér öntől, amit nem, vagy csak nehezen tud teljesíteni. Nem könnyű nemet mondani, de egyszer ezt is meg kell tanulnia. És a barátjának is azt, hogy nem kaphat meg mindent.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: